haven Amsterdam
Voor een behouden vaart

De ideale thuishaven van uw boot in Amsterdam

Een plek in Amsterdam waar u uw boot de gehele zomer te water kunt laten? Vanaf Jachthavenbedrijf Tineke Bakker heeft u uitstekende vaarmogelijkheden richting onder andere de Amsterdamse grachten en het IJ. De rivieren en plassen van Noord- en Zuid-Holland zijn vanaf de zomerstalling van onze haven binnen handbereik.

jachthaven Amsterdam; haven Amsterdam

Locatie

Vanaf onze jachthaven in Amsterdam is het slechts een klein stukje varen over het Amsterdam-Rijnkanaal voor u vaart op de Singel, Prinsen-, Keizers- en Herengracht. Ook bent u dichtbij de Oranjesluizen voor een tocht over het IJmeer, waarbij een bezoek aan forteiland Pampus zeker de moeite waard is. De wateren richting Muiden, de Randmeren, Volendam, Marken, Monnikendam en Edam zijn makkelijk te bevaren. Daarmee zijn we een ideale thuishaven in Noord-Holland. 

bootstalling Amsterdam

Ligplaatsen

We hebben ligplaatsen voor boten van 6 tot 12 meter. De ligplaatsen worden per seizoen verhuurd. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 30 september. Het is mogelijk om een ligplaats voor een bepaalde periode (enkele dagen of weken) te huren, hierbij hanteren we een dagprijs.
Op de ligplaatsverhuur zijn de Algemene Voorwaarden huur lig- en/of bergplaatsen voor voertuigen en aanverwante artikelen van de HISWA van toepassing. 

Online watersportwinkel Nautisch Centrum Amsterdam

Navigatieverlichting, reddingsvesten, accu’s, lak en verf bestelt u in de online watersportwinkel Nautisch Centrum Amsterdam.