Voor een behouden vaart

De ideale thuishaven voor uw zomer bootstalling in Amsterdam

Een plek in Amsterdam waar u uw boot de gehele zomer te water kunt laten? Vanaf uw ligplaats in Jachthavenbedrijf Tineke Bakker Vof heeft u uitstekende vaarmogelijkheden richting onder andere de Amsterdamse grachten en het IJ. De rivieren en plassen van Noord- en Zuid-Holland zijn vanaf de zomer bootstalling van onze haven binnen handbereik.

Locatie zomer bootstalling

Locatie zomer bootstalling

Vanaf de zomer bootstalling in onze jachthaven in Amsterdam is het slechts een klein stukje varen over het Amsterdam-Rijnkanaal voordat u over de Singel, Prinsen-, Keizers- en Herengracht vaart. Ook bent u dichtbij de Oranjesluizen voor een tocht over het IJmeer, waarbij een bezoek aan forteiland Pampus zeker de moeite waard is. De wateren richting Muiden, de Randmeren, Volendam, Marken, Monnikendam en Edam zijn makkelijk te bevaren vanaf onze zomer bootstalling. Daarmee zijn we een ideale thuishaven in Noord-Holland.

Reserveer een ligplaats in onze bootstalling
Ligplaatsen zomerseizoen

Ligplaatsen

We hebben ligplaatsen voor boten van 6 tot 12 meter. De ligplaatsen worden per jaar verhuurd. Het jaar loopt van 1 april tot en met 30 maart. Het is mogelijk om een ligplaats voor een bepaalde periode (enkele dagen of weken) te huren, hierbij hanteren we een dagprijs. Op de ligplaatsverhuur zijn de Algemene Voorwaarden huur lig- en/of bergplaatsen voor voertuigen en aanverwante artikelen van de HISWA van toepassing.

Winterstalling

Wilt u ook in de winter gebruikmaken van onze bootstalling?

Online watersportwinkel Nautisch Centrum Amsterdam

Navigatieverlichting, reddingsvesten, accu’s, lak en verf bestelt u in de online watersportwinkel Nautisch Centrum Amsterdam.

De watersport webwinkel

Zoekt u de ideale thuishaven voor uw boot in de zomer? Bel: 06-52 052 757