Voor een behouden vaart

Neem contact op met Jachthavenbedrijf Tineke Bakker

Op zoek naar een zomerstalling of winter ligplaats voor uw boot in Noord-Holland? Of wilt u uw boot laten onderhouden? Neem dan contact op met onze gezellige jachthaven in Amsterdam. Bel 020-4631152, stuur een e-mail of vul het contactformulier van Jachthavenbedrijf Tineke Bakker in. We zien u graag terug in onze haven (vlakbij het KNSM-eiland en IJburg). Bezoek ook onze webshop of maak gebruik van de mogelijkheid om online onze ligplaats huurovereenkomst te tekenen.

Huurovereenkomst lig- en/of bergplaatsen

Winterstalling op de wal
Winterstalling op het water
Zomer- en winterstalling wal/water
Hijsen in verband met onderhoud/reparatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur van Lig- en/of Berplaatsen van HISWA Vereniging (Nederlandse Vereniging van Ondernemers in de Bedrijfstak Watersportindustrie). deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economisch Raad. De voorwaarden gelden uitsluitend voor leden van HISWA Vereniging. Bij misbruik zal HISWA Vereniging daartegen optreden. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Amsterdam op 21 juni 2018 onder nummer 67/2018.

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

De webshop van onze jachthaven

Bij Nautisch Centrum Amsterdam bestelt u onder meer onderhoudsmaterialen, verlichting, lak, verf, batterijen en accu’s speciaal voor boten.

Neem een kijkje in de online watersportwinkel

Jachthavenbedrijf Tineke Bakker

Diemerzeedijk 4
1095 KK Amsterdam

020 - 463 11 52

info@bakker-jachthaven.nl